Engelbart - Professionals in gevelrenovatie


Ziet u ons gerust als een vakkundig specialist met jarenlange ervaring. Al sinds 1990 richten we ons namelijk vanuit het specialisme ‘hakken’ op de buitengevel. In 2002 heeft dit geleid tot de oprichting van ons bedrijf en kent de markt ons als co-maker voor de totale buitenschil. Sindsdien weten hoofdaannemers ons team van eigen vaklieden feilloos te vinden en geven zij met een gerust hart de zorg voor degelijk én compleet gevelonderhoud uit handen.

Engelbart Gevelrenovatie  
 
Kwaliteit die u al van ver herkent

Kiest u voor Engelbart, dan kiest u dus voor een kwaliteitsbedrijf. Dat merkt u aan alles. Van dichtbij aan ons vakmanschap en onze service, maar ook van veraf aan onze verzorgde kleding en bussen. Kortom: met Engelbart als uw co-maker, staat ú er dus ook goed op!

100% Kwaliteit
U kunt erop vertrouwen, dat wij altijd voor de volle 100% achter onze oplossingen staan. Van het opzetten van proeven en de uitvoering, tot en met garantie en service. Waarom? Omdat wij de kwaliteit op alle fronten in eigen hand houden!

Netheid op het werk
Werkt u veel voor woningcorporaties? Ook dán bent u bij ons op het goede adres. Onze vakmensen werken namelijk veel aan projecten in bewoonde staat, waardoor ‘netjes werken’ de standaard is. Iedere dag alles opruimen, en als het nodig is zelfs stoepen of tuinen even schoonspuiten. We zien dat als service die er gewoon bij hoort, zodat bewoners rustig kunnen thuiskomen zonder achtergelaten overlast. Het resultaat is prettig: zij geven ons véél vaker complimenten, dan klachten...